hide me
header

Assemblage

Standaard geassembleerde slangen met korting, uit voorraad leverbaar

Bij INDI kan je losse onderdelen kopen, maar we kunnen ze ook alvast voor je assembleren. Zo stellen we bijvoorbeeld hydrauliekslangen samen, op maat gemaakt en voorzien van de juiste koppelingen. Verder assembleren we complete pompunits en tandwielkasten. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het kant-en-klare onderdeel te monteren.

Bespaar kostbare productietijd met pre-assemblage door INDI

De vraag vanuit de markt om pre-assemblage groeit. Steeds meer partijen ervaren het gemak van deze service en het voordeel van de tijdwinst. Onze ervaren monteurs kunnen een breed scala aan assemblagewerk voor je verrichten. Wij beschikken bijvoorbeeld over de mogelijkheid tot het assembleren en configureren van diverse hydraulische ventielcombinaties en klantspecifieke ventielen. Op verzoek stellen we complete maatwerk proportionele ventielen samen, afgesteld op jouw wensen zodat je deze direct op je machine of voertuig kunt monteren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het assembleren van tandwielpompen, dubbelpompen, planetaire tandwielkasten of aandrijfassen is voor onze monteurs dagelijks werk. Je geeft je opdracht door via één van onze productspecialisten en deze zet de order bij INDI in het systeem. Vervolgens wordt de door jou gewenste assemblage uitgevoerd en zorgen we voor tijdige levering van het kant-en-klare onderdeel.

Voordelen

- Aanzienlijke tijdsbesparing
- Kortere doorlooptijden in uw productie
- Sneller onderhoud mogelijk

Slangenassemblage bij INDI

Wij assembleren topklasse hydrauliekslangen op maat. Je bepaalt zelf de zaaglengte of totale lengte, de gewenste koppelingen en de kwaliteit. Wij zorgen dat je ze op het gewenste moment in huis hebt. Bestel je voor 14.00 uur tot maximaal tien stuks op maat, dan heb je de slangen de volgende dag al in huis, eventueel 100% getest en gereinigd volgens NAS-klasse 6. De snelle slangenservice is ideaal voor de productie tot tien stuks en is een groot succes: in 2014 produceerden we bijna 200.000 slangen! De uiterst snelle productie en levering bieden jou en je klanten extra mogelijkheden en flexibiliteit.

Standaard slangenassemblage

Het is bij INDI mogelijk om hydrauliekslangen te persen met diverse pilaar- en diameter opties.


- De diameter kan variëren van 3/16" tot 2" met 6 staal inlagen
- Slangen worden standaard voorzien van een label
- Slangen worden standaard doorgeblazen en voorzien van een zakje om ervoor te zorgen dat de reinheid gewaarborgd blijft

Slangenassemblageopties: reinigen, beschermen, labelen en testen

Reinigen hydrauliek slangen Beschermen slangen Labelen hydrauliekslangen Testen hydrauliekslangen


Hydrauliekslangen reinigen

80% van de storingen in hydraulische systemen is het gevolg van vervuiling. Met name gedurende de procedure van het assembleren van slangen kan er vervuiling ontstaan. Daarom is het verstandig de slangen te reinigen:

• Met vloeistof: het is erg effectief en het is gemakkelijk meetbaar hoe grondig er gereinigd is. Nadeel is echter wel dat het erg arbeidsintensief is en daardoor veel kosten met zich meebrengt. Bovendien kan er restvloeistof achterblijven.
• Een zogenaamde 'Ultra Clean foam plug' (volgens de NAS-klasse 6 specificaties): wordt door de slang geschoten om rubber- en staaldeeltjes te verwijderen.
Na het reinigen passen we één van de afdichtingsmethoden toe om de slang schoon te houden.

Hydrauliekslangen beschermen

Na het reinigen van de slang wordt de slang standaard voorzien van een zakje. Op deze manier is de losse slang beschermd tegen vervuiling. Liever je slang op een andere manier beschermd tegen vervuiling? INDI biedt de volgende mogelijkheden:

• Uiteinden voorzien van een zakje (= standaard);
• Uiteinden voorzien van een dopje;
• De slang volledig inpakken.

Je kunt je voorkeur aangeven bij je bestelling.


Hydrauliekslangen labelen

Om hydrauliekslangen te labelen heeft INDI de volgende opties:
• Hydrauliekslangen voorzien van een label met kunststof tape ter bescherming, eventueel voorzien van bijvoorbeeld een artikelnummer, productiedatum of iets anders wat je wenst (= standaard)
• Pershulzen kunnen ook gegraveerd worden.

Hydrauliekslangen testen

Slangen worden getest op de hogedruktestbank. Bij het testen kunnen de slangen belast worden met een testdruk tot maximaal 2400 bar. Ga je voor de hoogste zekerheid? De test is inclusief garantiecertificaat.


Meer informatie over slangenassemblage

Voor al je vragen over slangenassemblage staat ons enthousiaste team productspecialisten hydrauliek voor je klaar!