Bestellen en betalen

Bestellen

Bestelt u op werkdagen voor 18.00 uur, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. Wilt u 's ochtends direct aan de slag? Maak gebruik van onze nachtbezorging. Uw bestelling is er dan voor 08.00 uur. (Wij bezorgen alleen in Nederland.) Voor de artikelen van Festo gelden andere voorwaarden.

Een account is niet verplicht, maar wel handig. Zo kunt u:
  • uw besteloverzicht bekijken;
  • uw account delen;
  • sneller het bestelproces doorlopen;
  • eenvoudig uw retourzending aanmelden.Nog een voordeel zijn de lijsten. Deze kunt u gebruiken om artikelen op te verzamelen. Handig als u vaak dezelfde bestelling doet bij INDI en snel wilt bestellen. Deel de lijst met collega’s als u aan een project werkt waarbij meerdere mensen onderdelen nodig hebben. Bekijk hieronder de volledige uitleg:


Betalen

Betalen kan via iDEAL, PayPal en met uw creditcard. Heeft u een KvK-nummer en wilt u betalen op rekening? Stuur een e-mail naar klantenservice@indi.nl met uw telefoonnummer en wij bellen u binnen twee werkdagen.

Vragen?

Wilt u meer informatie over bepaalde producten? Vraag het onze specialisten. Maar ook als u andere vragen of tips heeft of met ons van gedachten wilt wisselen, laat het ons weten! Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur op 088 0666 000. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar klantenservice@indi.nl. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.