Bestellen en betalen

Dagbezorging

Bestelt u op werkdagen voor 18.00 uur, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. (Bestellingen geplaatst op vrijdag, bezorgen we op maandag.) Voor de artikelen van Festo gelden andere voorwaarden.

Nachtbezorging

Wilt u 's ochtends direct aan de slag? Maak gebruik van onze nachtbezorging. Uw bestelling is er dan voor 08.00 uur en op maandag voor 13.00 uur. (Wij bezorgen alleen in Nederland.)


Benieuwd wanneer we precies bezorgen? Bekijk het hier.

Account

Een account is niet verplicht, maar wel handig. Zo kunt u:
  • uw besteloverzicht bekijken;
  • uw account delen;
  • sneller het bestelproces doorlopen;
  • eenvoudig uw retourzending aanmelden.Nog een voordeel zijn de lijsten. Deze kunt u gebruiken om artikelen op te verzamelen. Handig als u vaak dezelfde bestelling doet bij INDI en snel wilt bestellen. Deel de lijst met collega’s als u aan een project werkt waarbij meerdere mensen onderdelen nodig hebben. Bekijk hieronder de volledige uitleg:


Betalen

Betalen kan via iDEAL, PayPal en met uw creditcard. Ons bankrekeningnummer is: BE14 7340 4444 3183. De BIC/Swift-code is: KREDBEBB.

Heeft u een KvK-nummer en wilt u betalen op rekening? Stuur een e-mail naar klantenservice@indi.nl met uw telefoonnummer en wij bellen u binnen twee werkdagen.

Vragen?

Neem contact met ons op. We helpen graag!