hide me
 • Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Werkplaats en onderhoud

  Werkplaats en onderhoud

  Ontdek onze inspirerende blogs

  Technisch gezien het beste antwoord
  Werkplaats- en onderhoudsproducten in het assortiment van INDI. U vindt bij ons een grote diversiteit aan producten voor uw werkplaats. Wij vinden het belangrijk om alleen het allerbeste aan de klant te leveren. Daarom hebben wij onder andere de volgende A-merken in ons assortiment: 3M, Atlas, Carolus, Dreumex, Festo, Fini, Gedore, Hella, Hitachi, Kroon Oil, Loctite, Metal Work, Paul Voormann, GMBH, Pressol, Rema, Rexnord, Rust-Oleum, SKF, Shell, Varta, Vero, Vero Manpower, WD40 en nog veel meer.
  Naast kwaliteit vindt INDI de wensen van de klant ook erg belangrijk. Daarnaast zijn wij flexibel, hebben wij een snelle levering en denken wij mee in de mogelijkheden.

  Werkplaats inrichten

  De werkplaats is dé plek waar u dagelijks werkt. Het is daarom belangrijk dat de werkplaats voldoet aan al uw wensen. Om effectief te werken moet een werkplaats efficiënt en overzichtelijk worden ingericht. Zo zorg je ervoor dat efficiënt gewerkt kan worden. Door het efficiënt werken zal er tijd bespaard worden en zullen de werknemers tevreden zijn over hun werkomgeving. Uiteindelijk zal dit allemaal er voor zorgen dat ook uw klanten gelukkig zijn met de kwaliteit die geleverd wordt vanuit uw werkplaats.

  Onderhouden van een werkplaats

  Om zo lang mogelijk optimaal te kunnen genieten van uw werkplaats is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Ook alle producten en gereedschappen die u in uw werkplaats heeft zullen goed onderhouden moeten worden. Om uw werkplaats en werkplaatsmateriaal goed te onderhouden zijn er verschillende producten die u kunt gebruiken. INDI heeft alle onderhoudsproducten in haar assortiment die niet in uw werkplaats mogen ontbreken en ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van werkplaats.

  Onderhoudsartikelen bij INDI

  Om je onderdelen en werkplaats te onderhouden zijn er verschillende reinigingsmiddelen die niet kunnen ontbreken in uw werkplaats. Binnen deze categorie zijn verschillende ontvetters, absorptieproducten, reinigers, schoonmaakmiddelen en voertuigreiniging producten te vinden.
  Daarnaast zijn er ook vele smering & onderhoud producten in het assortiment van INDI. Wanneer u op zoek bent naar vetten, lijmen, onderhoudsmiddelen, borgmiddelen, technische sprays, oliën of andere smering middelen. Dan vindt u dit in deze categorie.
  Verder heeft INDI verschillende verf & schilderbenodigdheden in haar assortiment. Bij ons kunt u terecht voor al uw schilder benodigdheden, verschillende soorten verf en INDI heeft diverse producten voor het onderhouden van dak en goten in haar assortiment.

  Werkplaatsartikelen in de webshop van INDI

  INDI beschikt over een ruim assortiment aan werkplaats artikelen. Bij ons heeft u de keuze uit diverse werkplaatsartikelen zoals: werkplaatsmachines, werkplaatspersen, montagegereedschap, ladders maar ook brandveiligheid artikelen.
  Om een werkplaats efficiënt en overzichtelijk in te richten zijn er verschillende magazijnstellingen, magazijnkasten en opbergsystemen. Bij INDI vindt u een ruim aanbod aan deze producten. Maar daarnaast hebben wij ook veiligheidssignalering tekens, verschillende verpakkingsmaterialen en alles voor de milieutechniek in onze webshop. U vindt al deze producten in de subcategorie werkplaats en magazijninrichting.
  In sommige werkplaatsen zijn brandstoftechniek en smeertechniek producten terug te vinden. In het assortiment van INDI vindt u binnen deze subcategorie diverse elektropompen, tankpistolen, litertellers, pneumatische pompen, handpompen, trechters en kannen. Verder heeft INDI ook diverse AdBlue-techniek en smeertechniek producten in haar assortiment. Met de producten van INDI kunt u uw werkplaats goed inrichten op het gebied van brandstof- en smeertechniek.
  Ook is hef-, hijs- & trektechniek vaak aanwezig in een werkplaats. Binnen deze subcategorie vindt u allerlei verschillende hef- en hijsapparatuur, zoals: elektrische kettingtakels, handtakels en lieren. Maar ook heftafels, garagekrikken, as steunen, hijsbanden, hijsstroppen, kettingwerk, kabels, lading vastzetsystemen en lading afdeksystemen.
  Tot slot wordt er komt lastechniek ook vaak voor in een werkplaats. Er zijn vele verschillende soorten apparatuur die ondenkbaar zijn in een werkplaats wanneer er veel gelast wordt. Om uw werkplaats volledig in te kunnen richten op de lastechniek vindt u bij INDI alle producten. Wij hebben diverse lasapparatuur, laselektroden, las toebehoren en plasma snij-installaties in ons assortiment. Daarnaast vindt u bij INDI ook divers soldeerapparatuur in het assortiment.

  Vragen over werkplaats- en onderhoudsproducten?

  Wilt u meer weten over de producten die INDI heeft voor de werkplaats en onderhoud? Of kunt u een bepaald product niet vinden in onze webshop? Neemt u dan contact op met INDI. Wij hebben namelijk een enthousiast team voor u klaar zitten met specialisten op het gebied van werkplaats en onderhoud. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.