hide me
 • Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Leidingen en fittingen

  Leidingen en fittingen

  Ontdek onze inspirerende blogs

  Technisch gezien het beste antwoord

  Een ruime diverstiteit aan leidingen en fittingen onderdelen in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u voor iedere toepassing een geschikte leiding en/of fitting.
  Wij vinden het belangrijk om producten van topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Om dit te kunnen garanderen vindt u in onze webshop onder andere de volgende A-merken: Alfagomma, Gedore, Ludecke, Metal Work, OMI, Pressol, Prevost, Stauff, TST, Van de Lande BV en Vero Manpower.
  Naast het leveren van topkwaliteit vinden wij de wij de wensen van de klant erg belangrijk. Daarom is INDI flexibel, bieden wij een snelle en goede service en denken wij mee in de mogelijkheden voor de klant.

  Afsluiters en toebehoren

  Afsluiters en toebehoren voor leidingen en fittingen in het assortiment van INDI. Binnen deze categorie vindt u bedieningselementen, hydrauliek cilinders, MZ afsluiters, PVC kogelkraan met tromp, PVC schuifafsluiter met tromp, PVC vlinderklep, pneumatiek cilinders, schuifafsluiters, Sistag - Mes-afsluiters, spindelafsluiters en andere toebehoren. Per product hebben wij weer een grote diversiteit onderdelen binnen onze webshop.

  Fittingen

  Diverse fittingen in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u verschillende gietijzeren -, kunststof -, messing, roestvrije stalen - en stalen fittingen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment nog een ruim aanbod aan PVC hulpstukken.

  Koppelingen

  Binnen de categorie koppelingen heeft INDI een ruim aanbod aan verschillende producten. IN onze webshop vindt u hogedrukreiniger koppelingen, koppelingen voor tuinslangen, koppelingen PE, koppeling systeem Geka, koppelingen voor bulktransport Lüdecke, pneumatiek koppelingen en tankwagenkoppelingen. Daarnaast hebben wij verschillende koppelingen van de volgende merken Bauer, Bazzoli / Baroni, Bazzoli / Siegperle, Guillemin, Kamlock, Perrot, Storz en Voswinkel.

  Kranen

  In het assortiment van INDI vindt u ruime diversiteit aan kranen. Wij hebben in onze webshop verschillende afsluitkranen, kogelafsluiters, plugafsluiters, tapkranen, terugslagkleppen en voetkleppen.

  Leidingen en buizen

  Leidingen en buizen in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u een ruime diversiteit aan onderdelen in de volgende categorieën: Alu-line buizen en kopdelen, gegalvanizeerde gasbuis, Girair buizen en koppeldelen, hydrauliek leidingen, koperleidingen, koperbuizen, PVC leidingen, polyethyleen buizen, stalen buizen en veldspuittechniek buizen.

  Slangen

  Verschillende slangen bij INDI in het assortiment. Wanneer u op zoek bent naar Airco slangen, branstofslangen, bulkslangen, slijtvaste slangen, hydrauliekslangen, levensmiddelenslangen, lucht- en gasslangen, slangen voor zaaimachines, veldspuit- en chemicaliënslangen, water- en stoomslangen en zuig / persslangen vindt u het juiste onderdeel in onze webshop.

  Slanghaspels

  Slanghaspels bij INDI in de webshop. Binnen deze categorie vindt u diverse slangenwagens en slanghaspels.

  Slangklemmen, spanbanden en toebehoren

  Slangklemmen, leidingklemmenspanbanden en toebehoren in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u een ruime diversiteit met betrekking tot buisklemmen, slangklemmen en spanbanden.

  Vragen?

  Heeft u vragen over een specifiek product of weet u niet welk product het meest geschikt is voor u? INDI heeft een team met ervaren en deskundige medewerkers voor u klaar zitten. Zij geven u graag advies over welke producten het meest geschikt zijn voor uw toepassing en helpen u graag verder met al uw vragen.