hide me
 • Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Aandrijftechniek

  Aandrijftechniek

  Ontdek onze inspirerende blogs Technisch gezien het beste antwoord
  In onze webshop vind je een ruim aanbod aan producten van topkwaliteit voor de aandrijftechniek. Met onder andere de merken ABB, Hitachi, Kroon Oil, Linak, Loctite, Optibelt, Rexnord, Sew Eurodrivestrong, SKF, INA/FAG en Honda kan INDI topkwaliteit garanderen. Naast topkwaliteit richten wij onze aandacht volledig op de wensen van de klant. INDI is flexibel en denkt graag mee voor de beste oplossing voor jouw techniekproject.  

  Wat is aandrijftechniek precies?

  Aandrijftechniek omvat het geheel van systemen waarmee machines of machineonderdelen in beweging worden gezet. Een aandrijving zorgt ervoor dat energie wordt omgezet in beweging. Deze energie kan bijvoorbeeld kinetisch (spierkracht), elektrisch, pneumatisch, hydraulisch of via verbranding worden opgewekt. Hoewel aandrijftechniek in de brede zin verwijst naar iedere manier om een machine of onderdeel in beweging te zetten, wordt de term ook door veel specialistische bedrijven gelijkgesteld met mechanische aandrijftechniek.

  Aandrijftechniek-onderdelen bij INDI

  De aandrijftechniek kent vele verschillende onderdelen en bij INDI vind je ze allemaal! Wij hebben een ruim assortiment met verschillende producten en onderdelen voor aandrijvingen. Of je nu op zoek bent naar een profiel-aansluitstuk, as-koppeling, elektromotor, actuator, riemaandrijving of service-gereedschap. INDI heeft het in haar assortiment. Om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij deze categorie onderverdeeld in diverse subcategorieën.

  Binnen de aandrijftechniek hebben wij de volgende subcategorieën:

  Vragen over aandrijvingen en aandrijftechniek?

  Heb je vragen over specifieke aandrijftechniek-producten? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die INDI biedt om onderdelen voor jou samen te stellen, te bewerken en balanceren? Of heb je andere vragen op het gebied van aandrijftechniek? Neem dan gerust contact met ons op! INDI heeft namelijk een team met specialisten op het gebied van aandrijftechniek voor jou klaar zitten. Zij helpen je graag verder met al jouw vragen.