hide me
Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Aandrijftechniek

Aandrijftechniek


Aandrijftechniek producten in het assortiment van INDI. Bij ons in de webshop vindt u een ruim aanbod aan producten van topkwaliteit voor de aandrijftechniek. Met onder andere de volgende merken ABB, Hitachi, Kroon Oil, Linak, Loctite, Optibelt, Rexnord, Sew Eurodrivestrong, SKF, INA/FAG, Honda kan INDI topkwaliteit garanderen.
Naast topkwaliteit richten wij onze aandacht volledig op de wensen van de klant. INDI is flexibel en denkt graag mee in de mogelijkheden voor de klant.

Wat is aandrijftechniek precies?

Wanneer het over aandrijftechniek gaat dan heb je het over een aandrijving waardoor een machine of een machineonderdeel zich voortbeweegt. Er zijn verschillende soorten aandrijvingen die ervoor kunnen zorgen dat er iets in beweging wordt gebracht. Dit kan door bijvoorbeeld spierkracht, hydraulisch (lees hier meer over hydrauliek en INDI), pneumatisch (lees hier meer over pneumatiek), elektrisch of door verbrandingsmotoren.

Aandrijftechniek onderdelen bij INDI

De aandrijftechniek kent vele verschillende onderdelen en bij INDI vindt u ze allemaal! Wij hebben een ruim assortiment met verschillende producten en onderdelen voor aandrijvingen. Of u nu op zoek bent naar een profiel-aansluitstuk, as-koppeling, elektromotor, actuator, riemaandrijving of service gereedschap. INDI heeft het in haar assortiment.
Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij deze categorie onderverdeeld in diverse subcategorieën.

Binnen de aandrijftechniek hebben wij de volgende subcategorieën:

Vragen over aandrijvingen en aandrijftechniek?

Heeft vragen over specifieke aandrijftechniek producten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die INDI biedt om onderdelen voor u te samenstellen, bewerken en balanceren? Of heeft u andere vragen op het gebied van aandrijftechniek? Neemt u dan contact op met ons!
INDI heeft namelijk een team met specialisten op het gebied van aandrijftechniek voor u klaar zitten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.