hide me
 • Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Bevestigingsmateriaal

  Bevestigingsmateriaal

  Ontdek onze inspirerende blogs

  Technisch gezien het beste antwoord

  In het assortiment van INDI vindt u zeer divers bevestigingsmateriaal. Wij vinden het belangrijk om onze klanten producten van kwaliteit aan te bieden in onze webshop. Daarom vindt u bij INDI producten van onder andere de volgende A-merken: 3M, Facom, Gedore, Kipp, Loctite, Motip, Pressol, ResQ-plast, ResQ-tape en V-coil.
  Naast het bieden van topkwaliteit vinden wij het zeer belangrijk om onze aandacht volledig te richten op de wensen van de klant. INDI is daarom flexibel en denkt mee in de mogelijkheden voor de klant.

  Assortimentsdozen

  Assortimentsdozen in het assortiment van INDI. Bij ons kunt u terecht voor draadreparatiesets, opvulschijven, spieën, starlock borgringen, vetnippels en overige assortimentsdozen.

  Beschermkappen en bedieningsknoppen

  In ons assortiment vindt u diverse beschermkappen en bedieningsknoppen. In onze webshop kunt u terecht voor een afstandsbus, bedieningskabel, bedieningsknop, beschermkap, buishandgreep en een kraagplug.

  Borgmiddelen

  Bij INDI vindt u verschillende borgmiddelen in het assortiment.

  Bouten, moeren, draadeinden en meer

  Bouten, moeren, draadeinden en meer in het assortiment van INDI. Binnen deze productcategorie vindt u diverse ankers, pluggen, blindnieten, popnagels, bouten, schroeven, draadeinden, draadnagels, krammen, draadreparatie, houtdraadbouten, spaanplaatschroeven, moeren, sluitringen, veerringen, stelringen, pennen, bussen, spieën en zelfborende / zelftappende metaalschroeven.

  Hangwerk en sluitwerk

  Divers hang- en sluitwerk in het assortiment van INDI. Bij ons vindt u verschillend beslag, diverse deurrollen, meer soorten hangsloten en schuifdeursystemen.

  Kabelbinders

  Binnen deze productcategorie heeft u een diverse keuze aan kabelbinders.

  Kettingen en kabels

  Kettingen en kabels bij INDI in het assortiment. Bij kunt u terecht voor diverse kettingen en lierkabels. Daarnaast hebben wij diverse toebehoren voor kettingen en lierkabels.

  Lijmen en kitten

  In het assortiment van INDI vindt u diverse lijmen en kitten. In onze webshop vindt u heel veel verschillende soorten lijmen en kitten van topkwaliteit.

  Plakband en tapes

  Plakband en tapes bij INDI. In ons assortiment vindt u diverse plakband en tapes van topkwaliteit.

  Slangklemmen en buisklemmen

  In onze webshop vindt u diverse leidingklemmenslangklemmen en buisklemmen. Binnen deze productgroep vindt u buisconstructies, buisklemmen, montagebanden, ophangsystemen en slangklemmen. Voor iedere productgroep heeft INDI een ruime diversiteit producten.

  Touwen en koorden

  Touwen en koorden van topkwaliteit van INDI.

  Veren

  Bij INDI vindt u een ruime diversiteit aan veren in het assortiment. In onze webshop vindt u diverse assortimentsdozen, drukveren en trekveren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de bevestigingsmaterialen uit het assortiment van INDI? Of kunt u een specifiek product niet vinden? Neemt u dan contact op met INDI. Wij hebben een team met enthousiaste specialisten voor u klaar zitten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.