hide me
 • Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Voertuigtechniek

  Voertuigtechniek

  Ontdek onze inspirerende blogs

  Technisch gezien het beste antwoord

  Op zoek naar producten en/of onderdelen voor de voertuigtechniek? In het assortiment van INDI vindt u een ruim assortiment producten met betrekking tot de voertuigtechniek. De kracht van INDI is dat wij producten aanleveren die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. De producten die wij in onze webshop aanbieden zijn direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast vindt u bij ons een grote diversiteit aan producten voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  Wij richten onze volledige aandacht op de wensen van de klant, zijn flexibel en denken mee in de mogelijkheden. INDI vindt het belangrijk om topkwaliteit te leveren aan haar klanten. Daarom vindt u op het gebied van voertuigtechniek onder andere de volgende A-merken: Facom, 3M, Hella, Knipex, PMA, Gedore, Donaldson, Timken, New-Elfin en nog veel meer. Met deze A-merken kan INDI gegarandeerd de beste kwaliteit aan u leveren.

  Aanhangerkoppelingen

  Grote diversiteit aanhangerkoppelingen in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u aanhangerkoppelingen, adapterplaten, gedwongen besturing, lagerblok, onderdelen voor aanhangerkoppelingen, onderlat, ondertrekhaak en trekogen.

  Accu's en toebehoren

  Accu's en toebehoren voor de voertuigtechniek bij INDI. Bent u op zoek naar een accu, accukabelset, startkabelset, acculader, batterie tester, batterijen voor zaklampen of accu toebehoren dan vindt u dit in onze webshop.

  Banden en wielen

  Een ruime diversiteit aan banden en wielen in het assortiment van INDI. Binnen deze categorie heeft u een ruime keuze: bandendruk regelsystemen, binnenbanden, buitenbanden op profiel, controle en diagnotische display producten, inlasblokjes, sneeuwkettingen, spatborden, uitlijnapparatuur, velgen, ventielen, wielbouten, wielmoeren, wielen, wielengewichten, balansgewichten en wielenreparatie toebehoren.

  Cabinedelen en zittingen

  Onderdelen voor cabinedelen en zittingen binnen de voertuigtechniek. Voor de cabinedelen en zittingen heeft INDI een ruime keuze aan producten binnen de de volgende categorieën: bekledingsmateriaal, cabinefilters, cabineglas toebehoren, cabinevering, gasdrukveren, gereedschapskisten, kachelonderdelen, ruitenwisser toebehoren, spiegels, zittingen en overige cabinedelen.

  Hefdelen en koppeldelen

  Afstandshouders, hefkogels, topstangkogels, hefarmvanghaak, kogelgewrichten, pennen, borgingen, snelwisselsystemen, vanghaaksystemen, stabilisatoren, topstangen en vangschelpen binnen de categorie hefdelen en koppeldelen. Voor iedere productgroep heeft INDI een ruime diversiteit aan producten.

  Voertuigtechniek en hydrauliek

  Voor de voertuigtechnek hebben wij diverse hydrauliek producten. Binnen de categorie voertuigtechniek en hydrauliek vindt u een grote diversiteit aan hydrauliekmotoren, hydrauliekpompen en onderdelen voor hydraulische pompen en motoren.

  Klimaatregeling

  In ons assortiment hebben wij een grote diversiteit aan producten gericht op de klimaatregeling binnen de voertuigtechniek. Binnen deze productgroep kunt u terecht voor een adapter, compressoraansluiting, ombouwset, airco service station, airco onderdelen, compressor, compressorolie en verf UV, condensers, droger, expansieventiel, kogellager, perkoppeling, pershuls, afdichting, persgereedschap, schakelaar, slangen, thermostaat, ventilatormotor, verdamper of voor werkplaatsuitrusting.

  Luchtdrukremsystemen

  Een ruim assortiment aan producten voor luchtdruksystemen. Zo vindt u bij INDI een ruime diversiteit aan aanhangerremventielen, aanhangerstuurventielen, afsluitkranen, antivriespompen, compressoren, drukregelkleppen, handremventielen, koppelingen, leidingfilters, luchtdrogers, luchtketels, luchtkoppelingen, manometers, membraancilinders, overdrukventielen, veiligheidsventielen, remdrukregelaars, remleidingen, snelontluchters, terugslagkleppen en wege ventielen.

  Luchtdrukveersystemen

  Op het gebied van luchtdrukveersystemen heeft INDI luchtbalgen van Wabco.

  Mechanische voertuigbeveiliging

  Op het gebied van mechanische voertuigbeveiliging heeft INDI voertuigbeveiliging voor aanhangers, landbouwverzetmachines en grondverzetmachines. Voor beide groepen heeft INDI verschillende antidiefstalsystemen.

  Motordelen

  Verschillende motordelen in het assortiment van INDI. Bij ons vindt u in de webshop een ruime diversiteit aan bedieningskabels, brandstofdelen, filters, koelingen, motor elektro en universele motordelen.

  Remdelen

  Remdelen voor de voertuigtechniek in de webshop van INDI. Binnen deze categorie hebben wij drukplaten, handremhevels, olieremsystemen, rembanden, rembloksets, remcilinders, remklauwen, remmechanismen, remschijven, remschoenen en remveren, remvetten, remvloeistoftanken, remvoeringen, reparatiesets voor een remcilinder, tussenschijfen en zuigers voor remmen.

  Stickers, borden en waarschuwingstekens

  Stickers, borden en waarschuwingstekens in ons assortiment. Wij hebben markeringsborden, aanduidingsborden, nummerplaten, obstakellampen, uitzonder vervoer borden, veiligheidssignalering, veiligheidsvesten, waarschuwings- en markeringsborden (ook voor België) en waarschuwing accessoires.

  Verlichting

  Verlichting voor voertuigen in het assortiment van INDI. Bij ons vindt u een grote diversiteit aan achterlichten, achteruitrijlampen, gloeilampen, kentekenverlichting, knipperlichten, breedtelichten, koplampen, dagrijlichten set, mistlampen, parkeerlichten, plafonniers, reflectoren, remlichten, verlichtingsets, werklampen, zwaailampen en overige verlichtingen.

  Voertuig elektro

  Ruime diversiteit aan producten op het gebied van voertuig elektro. Wanneer op zoek bent naar een afstandsbediening, autoradio, mobiele telefoon toebehoren, camerasysteem, claxon, ISObus, installatiemateriaal, instrumenten, mobiele elektronica, voertuigbeveiliging, werkplaats uitrusting voor tractoren en overige elektrodelen vindt u allemaal in onze webshop.

  Voorasdelen

  Voorasdelen voor de voertuigtechniek. Binnen deze categorie vindt u stuurinrichting producten zoals spoorstangen, stuurkogels, stuurwielen en universele spoorstangen en stuurkogels. Daarnaast zijn er diverse voorasdelen in ons assortiment.

  Wagenbouw auto

  Producten voor wagenbouw auto in ons assortiment. In onze webshop vindt u beladingshulpen, bevestigingssystemen voor lading, bowdenkabels, kabels, koppelingen, oploopinrichting, overige aanhanger toebehoren, spatborden, speciaal gereedschap, steunwielen, steunpoten, wieldelen, remdelen, wielassen, wielkeg en wielhouders.

  Wagenbouw langzaam verkeer

  Wagenbouw langzaam verkeer producten in het assortiment van INDI. U vindt binnen deze categorie diverse wagenbouw toebehoren, draaikransen, HW 60/80, hang- en sluitdelen voor carroseriebouw, oploopinrichting en dissels, steunpoten, steunwielen, trekogen en wielassen. Al deze producten zijn gericht op wagenbouw voor langzaam verkeer.

  Vragen?

  Heeft u vragen over een specifiek product, mist u iets in onze webshop of heeft u andere vragen met betrekking tot voertuigtechniek? Neem dan contact op met INDI. Wij hebben een team met specialisten op het gebied van voertuigtechniek voor u klaar zitten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.