hide me
header

Verzenden en retourneren

Verzenden

We bezorgen alleen in Nederland.

Dagbezorging

Bestel je op werkdagen voor 18.00 uur, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. (Bestellingen geplaatst op vrijdag, bezorgen we op maandag.)

Nachtbezorging

En maak je gebruik van onze nachtbezorging, dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag al voor 8.00 uur 's ochtends. Bestel je op zaterdag voor 15.00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling op maandag voor 18.00 uur.

Dagbezorging Nachtbezorging
Besteld op Bezorgd op Besteld op Bezorgd op
Maandag Dinsdag Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag Vrijdag Zaterdag
Zaterdag voor 15 uur Maandag Zaterdag voor 15 uur Maandag voor 18 uur
Zondag Dinsdag Zondag Dinsdag

Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van de pakketdienst van DHL. NOX NightTimeExpress (oude naam: TNT Innight) regelt de nachtbezorging. Hierbij gebruiken we INDI-retourbakken. Deze methode is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat je geen afval hebt. Ook beperken we het risico op vermissing, schade of diefstal tijdens het transport.

Bijdrage verzendkosten

Bestellingen vanaf € 210 (excl. btw) worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder € 210 berekenen we € 7,95 (excl. btw) per bestelling als bijdrage aan de kosten voor het verzendklaar maken en de bezorging ervan.

Deze bijdrage is voor elke bestelling hetzelfde, ongeacht de afmeting en het gewicht. Het kan zijn dat het een brievenbuspakket is, maar het kan ook een pallet zijn!

Vertraging

Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis. Daar kan je van uitgaan. Helaas gaat het wel eens mis. Zodra we dat zien, brengen we je op de hoogte. En we doen er alles aan om te zorgen dat je je bestelling alsnog zo snel mogelijk ontvangt.

Retourneren

Ben je niet tevreden? Is iets stuk of incompleet? Dat is vervelend. Uiteraard kan je je product retourneren.

Dit gaat als volgt:

Betreft het garantie- of reparatiegevallen? Neem contact op met de klantenservice en vul het betreffende formulier die hieronder is te vinden in. Let op: dit kan alleen als je ingelogd bent en je ontvangt een retoursbevestiging via de mail. Plaats deze in de doos of het in krat en stuur het op.

Retoursvoorwaarden

Je kunt tot 2 maanden na verzenddatum je artikel retourneren.

Let er wel op dat:

Vragen?

Neem contact met ons op. We helpen graag!