hide me
 • Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Veiligheid en PBM

  Veiligheid en PBM

  Ontdek onze inspirerende blogs Technisch gezien het beste antwoord

  Een divers aanbod aan producten met betrekking tot veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij vinden het belangrijk om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Daarom hebben wij op het gebied van veiligheid en PBM de volgende A-merken in ons assortiment: 3M, Bata, Carolus, Emma, Facom, Grisport, HaVeP, Hitachi, Honeywell, Hydrowear, Peltor, ResQ-plast, Strövels en Variphone.
  Tevens kunnen wij maatwerk leveren met betrekking tot kledingadvies, wasservice en bedrijfslogo's op kleding.

  Eerstehulpartikelen

  In het assortiment van INDI vindt u diverse eerste hulp artikelen. In onze webshop vindt u navulling producten, oogbescherming, verbandmateriaal, verbandtrommel, verbandkoffer en nadere toebehorens.

  Handschoenen

  Met betrekking tot veiligheid vindt u in ons assortiment verschillende soorten handschoenen. In onze webshop vindt u diverse antivibratie-, chauffeurs-, chemisch bestendige-, elektro-, koude bestendige-, las-, snijbestendige-, textiel werk-, vloeistofdichte-, wegwerp-, werk- en zaaghandschoenen. Alle handschoenen in het assortiment van INDI zijn van topkwaliteit.

  Hoofdbescherming en adembescherming

  In het assortiment van INDI een divers aanbod met betrekking tot bescherming. In onze webshop vindt u diverse artikelen voor adembescherming, gehoorbescherming, gezichtsbescherming, hoofdbescherming, laskappen en oogbescherming.

  Kleding

  Bent u op zoek naar beschermende kleding, bosbouwkleding, bovenkleding, chemisch beschermende kleding, laskleding, reflectiekleding, regenkleding, spijkerbroeken, thermo-onderkleding, wegwerpkleding, werkkleding, winterkleding of werkkleding accessoires dan vindt u dit binnen deze productcategorie. In het assortiment van INDI vindt een ruime diversiteit aan kleding van topkwaliteit.

  Schoenen en laarzen

  In ons assortiment vindt u diverse soorten schoenen en laarzen. In onze webshop vindt u bosbouwschoenen en laarzen, klompen, gewone laarzen, lasschoenen, PU-laarzen, schoenklompen, veiligheidsklompen, veiligheidlaarzen, veiligheidsschoenen, waadbroek, sokken en sets voor onderhoud en accesoires voor schoenen en laarzen.

  Valbescherming

  Valbescherming producten in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u valbescherming voor de boomverzorging en valbescherming producten voor in de bouw en industrie.

  Vragen?

  Heeft u vragen met betrekking tot veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen? Neemt u dan contact op met INDI. Wij hebben een team met specialisten voor u klaar zitten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.