hide me
 • Ons assortiment
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Elektrotechniek

  Elektrotechniek

  Ontdek onze inspirerende blogs Technisch gezien het beste antwoord
  Elektrotechniek-onderdelen van topkwaliteit vind je in het assortiment van INDI. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren aan onze klanten. Om kwaliteit te kunnen leveren hebben wij onder andere de volgende A-merken in ons assortiment op het gebied van elektrotechniek: 3M, ABB, Balluff, Carolus, Eaton, Finder, Hella, New-Elfin, Phoenix Contact, Schneider Eletric, Varta en nog veel meer. INDI richt zich volledig op de wensen van de klant, is flexibel en denkt graag met je mee in mogelijkheden.

  Wat is elektrotechniek?

  Elektrotechniek houdt de bestudering, de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit zowel in theorie als de praktijk in. We spreken hier over een technisch vakgebied. Alles wat met elektrische stroom te maken heeft kan geplaatst worden onder elektrotechniek. Dit betekent dus dat wij zowel thuis als op het werk te maken hebben met elektrotechniek. Elektrotechniek wordt toegepast door een elektrotechnici. Hun werk hebben we nodig om ervoor te zorgen dat de opgewekte stroom van elektriciteitscentrales naar kantoren, fabrieken, huiskamers en machines gaat. Het werk van een elektrotechnici kan bestaan uit het aanleggen van elektrische systemen, het trekken en aansluiten van datakabels in kantoren of het aanleggen en/of onderhouden van complete bedrijfsinstallaties in de industrie.

  Ruim aanbod elektrotechniek bij INDI

  Er wordt tegenwoordig veel met elektrotechniek gewerkt en je komt dit haast overal tegen waar je bent. Thuis, op het werk en zelfs op straat is elektrotechniek terug te vinden. In het assortiment van INDI vind je een zeer ruim aanbod aan elektro online. Binnen iedere subcategorie hebben wij weer een ruime keuze aan diverse producten. Of je nu op zoek bent naar een kabeldoos, klemmenkast, zekeringkast, schakelaar, contactdoos, stekkers, wandcontactdozen, eindschakelaar, acculader of iets anders: bij INDI vind je alles voor de elektrotechniek!

  Bij INDI vind je de volgende subcategorieën:


  Vragen over elektrotechniek?

  Ben je op zoek naar een bepaald product? Of heb je specifieke vragen over elektrotechniek of de onderdelen die wij verkopen via onze webshop? Neem dan contact met ons op. INDI heeft een enthousiast team met productspecialisten op het gebied van elektrotechniek voor je klaar zitten. Zij helpen je graag verder met al je vragen.