hide me
header

Werken bij INDI

We willen een merk zijn waar mensen op kunnen vertrouwen, waar over gesproken wordt. Dat kan alleen met gepassioneerde mensen die bij de besten in zijn of haar vak willen horen. Ervaring is fijn, maar geen vereiste. Jezelf willen ontwikkelen en dat je past bij INDI vinden we veel belangrijker. We zijn selectief en kritisch, maar als we in elkaar geloven dan is dat voorgoed.

Werken bij INDI betekent werken in een inspirerende omgeving waar de sfeer open en gezellig is. Het is een plek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt, ruimte krijgt om je te ontwikkelen en waar je dingen kan doen waar je gelukkig van wordt. Autonomie en flexibiliteit zijn hierin belangrijke thema’s. We doen ons best om te zorgen dat je goed je werk kan doen en je je vrij voelt om leuke initiatieven te nemen.

Weet je al genoeg? Bekijk onze vacatures!

INDI culture

Samen groeien

In een wereld die continu verandert, is het nodig om je te blijven ontwikkelen. Door ontwikkeling groei je niet alleen persoonlijk, maar ook als organisatie. En hierbij staat groei niet voor ‘groter’ en ‘meer’, maar voor ‘beter’. We vinden het belangrijk dat jij je talenten bij INDI kan ontdekken, ontwikkelen en volledig kan inzetten. Zo groeien we samen en maken we maximaal impact.

Het zit INDI cultuur

Bij INDI werken we samen en hebben we aandacht voor elkaar. Het jaar is gevuld met gezellige uitjes en oranje dagen. Op deze dag werken we allemaal bij elkaar op één locatie. Er zijn presentaties of workshops en we sluiten de dag af met lekker eten. Iets geks organiseren mag altijd. Kersttruien, masseurs, pantoffels en waterpistolen? Ja, graag!

De belangrijkste bouwstenen van onze cultuur zijn: samenwerken, behulpzaamheid, plezier, gelijkwaardigheid en initiatief nemen.
INDI walvis

Flexibel samenwerken is de beste manier om samen te werken

Flexibel werken

De essentie van werken bij INDI is flexibiliteit. We geloven dat we overal ter wereld kunnen werken en dat doen we dus ook. We werken online en werkprocessen en communicatie zijn volledig losgekoppeld van een fysieke locatie. Hierdoor is alles toegankelijk voor iedereen, ongeacht de afstand. Dit zorgt voor een inclusieve werkomgeving waarin iedereen altijd op de hoogte is én collega’s de autonomie hebben om hun werk te doen op de manier die voor hen het beste werkt.

Iedere INDI-held heeft de vrijheid om te werken waar hij of zij comfortabel, productief en (digitaal) verbonden is.

Geen vaste tijd of plek

We werken vooral vanuit huis. Daarom zorgen we dat je thuis een goed ingerichte werkplek hebt. In Groningen en Varsseveld zijn INDI-werkplekken waar je kan werken en met collega’s kan afspreken. Wil je met een groep ergens anders samenwerken? Geen probleem: iedereen mag een geschikte externe locatie regelen. Bijvoorbeeld om een nieuwe collega in te werken, voor creatieve sessies of gewoon, omdat je je collega’s weer eens wilt zien.

This is how we roll

Zelfsturing

INDI ontwikkelt zich constant. We hebben een Agile-aanpak en maken gebruik van Scrum en Kanban. We zijn een zelfsturende organisatie waarbij we principes van holacratie gebruiken. Dus een platte organisatie zonder managers, maar met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. En: alles mag, totdat er andere afspraken over worden gemaakt.

Overleggen

Regelmatig hebben we een stand-up. Zo weet iedereen wat er speelt en kunnen we elkaar helpen als dat nodig is. Ook hebben we tacticals en roloverleggen. In dat laatste worden rollen gecreëerd, aangepast of verwijderd. Zo verbeteren we ons in kleine stappen. We zien eerder resultaat en kunnen snel inspelen op veranderingen.


Cirkels en rollen

Onze platte structuur bestaat uit cirkels. Deze cirkels bestaan vervolgens weer uit unieke rollen. Vaak heb je meerdere rollen in verschillende cirkels. Zo’n rol heeft in ieder geval een kerndoel of een verantwoordelijkheid. De rollen en cirkels zorgen voor meer transparantie over wie wat doet binnen INDI en wie waar verantwoordelijk voor is.

INDI circle

Quotes van eerdere INDI-Helden

Jonghaur Chia

Jonghaur Chia

Product owner

INDI is een hele mooie organisatie op nagenoeg alle vlakken. Fijne collega's om mee samen te werken en die voor je klaar staan, zelfsturing mechanisme dat in mijn beleving echt werkt voor INDI. Je hebt veel vrijheid maar tegelijktijd ook veel verantwoordelijkheid. Dit alles merk je dat collega's INDI uitstralen en uitdragen!

Joop Heeringa

Joop Heeringa

Stagiair offerte-verbeteraar

INDI is echt een topbedrijf om stage te lopen als je creatief en onderzoekend bent. Verder is iedereen er super behulpzaam en relaxed

Gerdine Broekema

Gerdine Broekema

Stagiaire marketing

Ik heb nu 10 weken gewerkt met zelfsturing. Dat wordt dan wel weer wennen op school! Het past eigenlijk niet meer. Bij een toekomstige baan ga ik daarom bewust op zoek naar een bedrijf dat aan zelfsturing doet.

Peter Wagenaar

Peter Wagenaar

Afstudeerder marketing

Een webshop in technische onderdelen: hoe droog wil je het hebben? Je verwacht een stoffig kantoor met stapels papier op de bureaus en een systeemplafond. Maar dat was dus niet zo! INDI is vernieuwend, met veel vrijheid en een fantastische sfeer.

Jan Eize Veenstra

Jan Eize Veenstra

Stagiair financiën

Ik zou studiegenoten zeker adviseren om hier te gaan stagelopen, omdat ik het echt naar m’n zin heb gehad. Vooral de mensen zijn leuk: open en vriendelijk. Ik kon met iedereen goed opschieten!

Stefan Vasilev

Stefan Vasilev

Afstudeerder IT

Voor IT-studenten is INDI een zeer interessant bedrijf om te gaan afstuderen. De complexiteit en vele mogelijkheden zorgen ervoor dat je als student daar veel van kan leren. Het maakt niet zoveel uit welke richting van IT je studeert, voor alle richtingen heeft INDI wel mogelijkheden of mogelijke opdrachten. Ik denk dat je als stagiair niet beter kan wensen dan dit!

Mathilde Hoogland

Mathilde Hoogland

Stagiaire marketing

De eerste dag heeft een mega-indruk op me gemaakt. Ik heb zoveel geleerd en kreeg superveel informatie. Wow, wat een bedrijf, wat zit hier veel achter! Ik vond het heel gaaf dat ik zelf reportages mocht maken. Dat ik die verantwoordelijkheid kreeg, had ik nooit verwacht.

Joel Bos

Joel Bos

Stagiair marketing

Ik heb veel geleerd en heb een goed beeld gekregen van wat er allemaal in het bedrijf gebeurt. Ik ben binnen m’n cirkel heel goed meegenomen. Je wordt niet als stagiair behandeld, je bent gewoon écht onderdeel van het team.

Gerrit Veenstra

Gerrit Veenstra

Stagiair marketing

INDI heeft echt een eigen persoonlijkheid en filosofie en weet die ook waar te maken. Alle medewerkers zijn onderdeel daarvan. INDI creëert heel veel goodwill naar z’n medewerkers: INDI is goed voor jou, dus dan ben je automatisch goed terug. Ik ben echt blij dat ik bij zo’n bedrijf ben terechtgekomen.

Tim Hoekstra

Tim Hoekstra

Stagiair IT

Ik raad iedere IT-student een stage bij INDI aan. Het weidse technische landschap en de behulpzame developers bieden veel uitdagende opdrachten en leermogelijkheden!

Contact

Heb je een vraag over werken bij INDI?
Stuur een mail naar: werken@indi.nl