hide me
 • Werkplaats en onderhoud
  1. Home
  2. Ons assortiment
  3. Werkplaats en onderhoud
  4. Verf en schilderbenodigdheden

  Verf en schilderbenodigdheden

  Ontdek onze inspirerende blogs

  Technisch gezien het beste antwoord

  Verf en schilderbenodigdheden in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u een ruime diversiteit aan verf en schilderbenodigdheden van topkwaliteit. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen omdat wij alleen A-merken in ons assortiment hebben. In deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Copenhagen Prof, Master Bronze, Prof, Carolus, Stanley. 3M en Motip.
  Naast het garanderen van topkwaliteit vindt INDI het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant. Om aan deze wensen te kunnen voldoen stelt INDI zich flexibel op en denken wij mee in de mogelijkheden voor de klant.

  Dak en goten onderhoud

  Producten voor dak en goten onderhoud in het assortiment van INDI. In deze categorie vindt u dakfix afdichtingstape, vloeibaar zink, koude kleefmiddel, hechtprimer, elastische dakcoating, dakcoating, afdichting / reparatiekit en dakzilver.

  De producten binnen deze categorie zijn van het A-merk: Tenco.

  Schilderbenodigdheden

  Diverse schilderbenodigdheden in het assortiment van INDI. Afdekfolie, gereedschap, tape, verfkwasten, verfrollers en meer. U vindt het allemaal van topkwaliteit in de webshop van INDI.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Copenhagen Prof, Master Bronze, Prof, Carolus, Stanley. 3M en Motip.

  Verf

  INDI heeft diverse verf soorten in haar assortiment. Bij ons heeft u een ruime keuze aan: grondverven, houtbeitsen, lakken, kunstharslakken RAL, kunstharslakken merkgericht, markeringssprays, plamuur, speciaallakken, toebehoren voor lakverwerking, verfverdunning en zinkverf.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Tenco en Motip, .

  Vragen?

  Neem contact op met INDI wanneer u vragen heeft over de producten uit ons assortiment. Ook wanneer u een specifiek product niet kunt vinden in onze webshop of advies wilt krijgen, kunt u contact opnemen met INDI. Wij hebben een enthousiast team met specialisten voor u klaar zitten. Zij helpen u graag verder bij al uw vragen.