hide me
 • Werkplaats en onderhoud
 • Werkplaatsartikelen

  Een ruim aanbod aan werkplaatsartikelen vindt u in het assortiment van INDI. In onze webshop vindt u een ruime diversiteit aan producten die geschikt zijn voor uw werkplaats. Alle producten die INDI in haar assortiment heeft zijn van topkwaliteit. Wij kunnen binnen deze categorie kwaliteit garanderen omdat INDI producten in haar assortiment heeft van onder andere de volgende A-merken: Toku, Facom, GMT, Fini, Yokota, OMI, Hitachi, 3M en Carolus.

  Brandveiligheid

  Brandveiligheid producten zijn onmisbaar in uw werkplaats. Bij INDI vindt u diverse producten die de brandveiligheid in uw werkplaats vergroten. In onze webshop heeft u de keuze uit diverse brandblussers, branddekens, CO-melders, gasmelders, hittemelders en rookmelders.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Saval, Brennenstuhl, Gloria en Daken.

  Emmers, manden en kuipen

  Emmers, manden en kuipen u vindt het allemaal in de webshop van INDI. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse soorten en formaten emmers, manden en kuipen.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Polet en Atlas.

  Generatoren

  INDI heeft diverse generatoren in haar assortiment voor in uw werkplaats. In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan verschillende generatoren, allemaal van topkwaliteit.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Briggs & Stratton, Europower en Hitachi.

  Ladders en steigers

  In de webshop van INDI vindt u diverse ladders en steigers die geschikt zijn voor in uw werkplaats. U heeft bij INDI de keuze uit verschillende ladders, ladders / steigers voor het platform, reformladders en trappen. Verder heeft INDI nog diverse ladder accessoires in haar assortiment.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van het A-merk: Altrex.

  Montagegereedschap

  Montagegereedschap voor in uw werkplaats in het assortiment van INDI. Binnen deze categorie heeft u de keuze uit bandendemonteerapparaten en machine werkstandaard. In beide subcategorieën heeft INDI een ruim aanbod aan diverse producten en onderdelen.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Compac, Gaither en Tip Top.

  Overige gereedschappen

  In de categorie overige gereedschappen heeft u een ruime keuze uit ligwagens en rubbermatten. Verder vindt u binnen deze categorie ook diverse onderdelen voor een ligwagen.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Facom en Gedore.

  Persluchttechniek

  Een ruime keuze uit diverse producten in de categorie persluchttechniek. U heeft binnen deze categorie weer de keuze uit een aantal sub-categorië, namelijk: blindklinktangen en tackers, boor-hak en breekhamers, boormachines en schroevendraaiers, compressoren / ketels / conditionering, overige gereedschappen, sagmoersleutels en ratelsleutels en tot slot slijpmachines. In iedere sub-categorie heeft u weer een ruime keuze uit diverse producten van topkwaliteit.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Toku, Facom, GMT, Fini, Yokota, OMI, Hitachi, 3M en Carolus.

  Reinigingstechniek

  Reinigingstechniek producten in het assortiment van INDI. Binnen deze categorie heeft u de keuze uit diverse onderdelenreiniger producten, ultrasoon reiniger producten en veegmachines.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van het volgende A-merk: Starmix.

  Werkplaatselektro

  Werkplaatselektro in de webshop van INDI van topkwaliteit. Binnen deze categorie heeft u de keuze uit heel veel verschillende soorten elektro voor in uw werkplaats. INDI heeft daarom de volgende sub-categorieën: acculaders / testers / toebehoren, batterijen, buitenverlichting, computer, gebouwen en installaties, halogeen-lampen, led-lampen, kabelhaspels, looplampen, solar techniek, verlengkabels en zaklampen.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Varta, Gopart, Zeca, Osram en Brennenstuhl.

  Werkplaatsmachines

  In het assortiment van INDI is een ruim aanbod aan werkplaatsmachines. U heeft binnen deze categorie een ruime keuze aan diverse producten binnen de volgende sub-categorieën: Aambeeld, bandschuurmachines, slijpmachines, borenslijphouder, kettingzaagslijpmachines, koelslangsystemen, platenschaar, tafelboormachines en kolomboormachines.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Creusen en Kanca.

  Werkplaatspersen

  Werkplaatspersen in het assortiment van INDI. Binnen deze categorie heeft INDI diverse werkplaatspersen van verschillende A-merken.

  Binnen deze categorie heeft INDI producten van de volgende A-merken: Compac en Facom.

  Vragen?

  Heeft u vragen over een specifiek product? Neemt u dan contact op met INDI, wij hebben een team met enthousiaste specialisten voor u klaar zitten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.
  Ook wanneer u graag advies wilt krijgen of een specifiek product niet kunt vinden in onze webshop kunt u contact op zoeken met INDI.

  Ik wil dit delen: