In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan koppelingen en fittingen voor de pneumatiek. Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn is een koppeling of fitting in onze webshop altijd van een A-merk. Bij INDI vindt u producten van onder andere volgende A-merken: Metal-Work, Lüdecke, TST en Festo.
Naast het garanderen van kwaliteit vindt INDI het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van haar klanten. Om aan deze wensen te voldoen is INDI flexibel en denken wij graag mee in de mogelijkheden voor de klant.

Accessoires en onderdelen

Accessoires en onderdelen voor koppelingen en fittingen. In ons assortiment vindt u geluiddempers, roterende koppelingen en verdeelblokken.

Draadfittingen

Draadfittingen in het assortiment van INDI. Bij ons vindt draadfittingen van aluminium, messing en staal. Bij iedere materiaalsoort hebben wij een ruime diversiteit aan fittingen in onze webshop.

Insteekkoppelingen

Een ruime diversiteit insteekkoppelingen bij INDI. In ons assortiment vindt u verschillende soorten insteekkoppelingen. Wij hebben namelijk kunststof, messing vernikkeld, roestvrijstaal en food insteekkoppelingen. Daarnaast vindt u in ons assortiment diverse assortimentenboxen.

Klauwkoppelingen

Klauwkoppelingen bij INDI in het assortiment. In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan afsluitkranen, slangaansluitingen, veiligheidstoepassingen, standaard toepassingen voor klauwkoppelingen, klauwkoppelingen met een messing afdichtring en verschillende onderdelen.

Knelringkoppelingen

In ons assortiment vindt u verschillende knelringkoppelingen. In onze webshop zijn diverse banjo, haakse, rechte en T messing knelringkoppelingen te vinden. Daarnaast hebben wij nog verschillende accessoires in het assortiment.

Kogelkranen en plugkranen

Veel verschillende kogelkranen en plugkranen in onze webshop. Binnen deze productgroep heeft u weer keuze uit de volgende categorieën: kunststof 2-weg, kunststof 3-weg, messing 2-weg, messing 3-weg, plugkranen (klauwaansluitingen), roestvrijstaal 2-weg en roestvrijstaal 3-weg. Binnen iedere categorie hebben wij weer een ruim aanbod aan onderdelen en producten.

Opsteek koppelingen (Wartel)

Opsteek koppelingen (Wartel) bij INDI in het assortiment. Bij ons heeft u de keuze uit diverse kunststof, messing, roestvrijstaal, staal en alluminium opsteek koppelingen van topkwaliteit.

Schroefsets

Schroefsets met een dubele nippe conisch, dubbel nippel met filter, schroefset met binnendraad en slangpilaar buitendraad conisch in het assortiment van INDI. Binnen iedere groep heeft u een ruim aanbod aan schroefsets.

Slangverbindingen

Slangverbindingen bij INDI. Binnen deze productgroep vindt u een ruime diversiteit slangklemmen, slangpilaren en slangverbinders van topkwaliteit.

Snelkoppelingen

Verschillende soorten snelkoppelingen bij INDI. Wij hebben insteeknippels, standaard snelkoppelingen en veiligheidskoppelingen in onze webshop.

Vragen?

Heeft u vragen over een bepaald onderdeel? Of wilt u weten wel product het meest geschikt is voor u? Neemt u dan contact op met INDI. Wij hebben een team met enthousiaste specialisten op het gebied van pneumatiek voor u klaar zitten. Zij helpen u graag verder bij al uw vragen.